JAVNI UVID: Ponovno izlaganje nacrta regulacionog plana za interpolaciju društvenih sadržaja na užem području grada Banjaluke

Obavještavamo građane da će PONOVNO IZLAGANJE NACRTA REGULACIONOG PLANA ZA INTERPOLACIJU DRUŠTVENIH SADRŽAJA NA UŽEM PODRUČJU GRADA BANJALUKE u dijelu koji se odnosi na mikrolokalitet 7 -  između Aleje Sv. Save, Ul. Vase Pelagića i ogranka Ul. Nikole Pašića biti produžen za uvid i to u periodu od 28.02. do 08.03.2019. godine.

Plan će na javni uvid biti izložen u:

  1. prostorijama preduzeća "Urbis centar" d.o.o. Banja Luka, Ulica Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića 101a,
  2. prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka,
  3. prostorijama mjesne zajednice Centar 1 (Sime Šolaje 7, 051/305-785 i 065/035-122).

Produžetak javnog uvida za predmetni mikrolokalitet organizuje se zbog tehničke greške u prvom i drugom obavještenju za javnost o ponovnom izlaganju NACRTA REGULACIONOG PLANA ZA INTERPOLACIJU DRUŠTVENIH SADRŽAJA NA UŽEM PODRUČJU GRADA BANJALUKE na javni uvid oglašenom 10.01.2019. i 18.01.2019. godine u kojim nije bila precizirana adresa sedmog mikrolokaliteta.

Naš prijedlog forme obrasca za davanje komentara možete pogledati ovdje.


Pozivamo sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje  komentare, prijedloge i sugestije na planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Komentari, prijedlozi i sugestije se mogu dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenje za prostorno uređenje u formi dopisa do 8. marta 2019. godine.

Comments are closed.