JAVNI UVID: Nacrt izrade izmjene dijela regulacionog plana Pavlovac – Krndije

Obavještavamo građane da je u toku javni uvid na Nacrt izrade izmjene dijela regulacionog plana Pavlovac - Krndije. Javni uvid će trajati do 20. jula 2018. godine. Nacrtom plana je obuhvaćen prostor koji se nalazi uz Lipljansku ulicu.

Inicijativa za izmjenu dijela Regulacionog plana „Pavlovac - Krndije“ pokrenuta je od strane Skenderija Milenka, koji je vlasnik zemljišta u predmetnom obuhvatu.

Razlog za pokretanje inicijative za izmjenu dijela navedenog Regulacionog plana, kako je navedeno u Obrazloženju uz prijedlog Odluke, ogleda se u potrebama vlasnika i korisnika ovog zemljišta da se na predmetnoj lokaciji umjesto planirane zelene površine javnog korištenja planira izgradnja individualnog stambenog objekta spratnosti Su+P+1. U prilog inicijative je dostavljen i prijedlog, odnosno idejno rješenje izmjene Regulacionog plana, kojim je na predmetnoj lokaciji predložena izgradnja individualnog stambenog objekta spratnosti Su+P+1, horizontalnog gabarita prizemlja 9,0m x 7,0m + 3,0m x 5,0m.

Plan je na javni uvid izložen svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u periodu od 8.00 do 16.00 časova u:

  1. prostorijama Industroprojekt a.d, Cerska ulica br. 2,
  2. prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka,
  3. prostorijama mjesne zajednica Starčevica (Vojislava Đede Kecmanovića 1, 051/437-569).

Prikaz obuhvata možete pogledati ovdje i ovdje, tekstualni dio plana možete pogledati ovdje. Naš prijedlog forme obrasca za davanje komentara možete pogledati ovdje.

Pozivamo sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje  komentare, prijedloge i sugestije na planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Komentari, prijedlozi i sugestije se mogu dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenje za prostorno uređenje u formi dopisa do 20. jula 2018. godine.

Comments are closed.