JAVNI UVID: Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana za prostor definisan ulicama: Jovana Dučića, Pave Radana, I krajiškog korpusa i Vuka Karadžića

Obavještavamo građane da je u toku javni uvid na Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana za prostor definisan ulicama: Jovana Dučića, Pave Radana, I krajiškog korpusa i Vuka Karadžića, te će javni uvid trajati do 23.9.2016. godine.

Nacrtom plana je obuhvaćen prostor koji se nalazi uz ulicu I krajiškog korpusa. Inicijativa za izmjenu Regulacionog plana je pokrenuta od strane preduzeća "MM Invest" kao vlasnika zemljišta. Razlog pokretanja inicijative je potreba za promjenom namjene planiranog objekta, bez promjene horizontalnih i vertikalnih gabarita, odnosno potreba da se umjesto umjesto poslovnog objekta spratnosti -2Po+P+7+Pe i -2Po+P+8+Pe, planira stambeno-poslovni objekat identične spratnosti.

Plan je na javni uvid izložen svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u periodu od 8.00 do 16.00 časova u:

  1. prostorijama preduzeća Institut za građevinarstvo “IG” d.o.o. Banjaluka, ul. Kralja Petra I Karađorđevića, br. 92-98;
  2. prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka,
  3. prostorijama Mjesne zajednice Centar 2, ul. Kralja Petra I Karađorđevića, 051/302-284.

Prikaz obuhvata možete pogledati ovdje, tekstualni dio plana možete pogledati ovdje. Naš prijedlog forme obrasca za davanje komentara možete pogledati ovdje. Trenutno važeći regulacioni plan možete pogledati ovdje.

Pozivamo sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje  komentare, prijedloge i sugestije na planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Komentari, prijedlozi i sugestije se mogu dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenje za prostorno uređenje u formi dopisa do 23.9.2016. godine.

Comments are closed.