JAVNI UVID: Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana ,,Ada Debeljaci 6″

Obavještavamo građane da je u toku javni uvid na Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana ,,Ada Debeljaci 6", te će javni uvid trajati do 6.8.2017. godineNacrtom plana je obuhvaćen prostor koji se nalazi uz ulicu Tešana Podrugovića, a ukupna površina koja obuhvata područje izmjene Plana iznosi 0,22 ha.

Razlog za pokretanje inicijative za izmjenu dijela Regulacionog plana „Ada Debeljaci 6“ ogleda se u potrebi vlasnika i korisnika ovog zemljišta za drugačijom organizacijom prostora, odnosno zahtjevom za podjelu postojeće parcele na četiri dijela u cilju izgradnje četiri stambena objekta individualnog stanovanja, umjesto izgradnje jednog stambenog objekta i pošumljavanja polovine postojeće parcele.

Plan je na javni uvid izložen svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u periodu od 8.00 do 16.00 časova u:

  1. prostorijama ,,Urbis centra" Banjaluka, Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 101a
  2. prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka;
  3. prostorijama mjesne zajednice Debeljaci (Tešana Podrugovića bb, 051/470-057
    065/214-029)

Prikaz obuhvata možete pogledati ovdje i ovdje, tekstualni dio plana možete pogledati ovdje, a stvarni prikaz stanja na terenu možete pogledati ovdje. Naš prijedlog forme obrasca za davanje komentara možete pogledati ovdje. Trenutno važeći regulacioni plan možete pogledati ovdje.

Pozivamo sva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnike u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje  komentare, prijedloge i sugestije na planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Komentari, prijedlozi i sugestije se mogu dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenje za prostorno uređenje u formi dopisa do 6.8.2017. godine.

Comments are closed.