JAVNI POZIV: Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana “Jug 2”

Pozivamo građane da do 14. novembra daju svoje prijedloge za lokaciju za koju je donesena Odluka izradi izmjene dijela Regulacionog plana "Jug 2" (Službeni glasnik Grada Banjaluka br. 34/17).

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor u površini od 0,64 ha koji se nalazi između Bulevara vojvode Stepe Stepanovića i rijeke Vrbas i grafički je prikazan na karti koja je izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka i prostorijama Mjesne zajednice ,,Starčevica".

Sugestije i prijedlozi se mogu dostaviti Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa.

Obuhvat izmene dijela regulacionog plana možete pogledati ovdje, grafički prikaz lokacije možete pogledati ovdjePrijedlog forme za dostavljanje komentara možete pogledati ovdje.

Inicijativa za izmjenu dijela Regulacionog plana, pokrenuta je od strane preduzeva "TEHNOPROM" d.o.o. iz Banjaluke te se ogleda kroz planiranje izgradnje tri višeporodična stambeno-poslovna objekta spratnosti Po+P+5+Pe, kao i potrebi da se preispita koncept koncept planskog rješenja posebno u segmentu parcelacije, regulacije i ostvarene bruto građevinske parcele.

Parcela je neizgrađena i koristi se kao neuređena zelena površina, a važećim planom je predviđena izgradnja dva višeporodična stambena objekta spratnosti P+4+M.

Comments are closed.